Ge oss ansvaret

Content

Med ett iögonfallande innehåll fångar du besökarna på de få sekunder du har på dig. Våra kunders behov av nytt innehåll varierar. Oavsett hur det ser ut för dig, så kan du luta dig tillbaka när du ger Tankbar ansvaret för innehåll. Vi har stort kunnande när det gäller copy, foto, video, illustration och ljud.

Helhetslösning

Vill du ha hjälp med vissa bitar eller hela rubbet? Du kanske har behov av total översyn av bilder och texter och tycker att det vore smidigt om vi levererade en nyckelfärdig sajt där vi även lagt in allt innehåll. För någon annan så tittar vi bara över textmaterialet ett par vändor för att komma med tips och idéer hur stycken och rubriker ska skrivas för att passa för webben och sökmotoroptimeringen. Behoven är olika från uppdrag till uppdrag. Men vi står redo och kan leverera en helhetslösning när du behöver det.

Copy

Även om vi går mot en digital värld där rörligt dominerar så är det skrivna ordet väldigt betydelsefullt för en framgångsrik webbplats. För Google är textbaserad content avgörande för Onpage-optimeringen. Att skriva webbcopy är en konst i sig. Vi hjälper flera kunder med copy till webbplatsen och skriver löpande i deras sociala medier.

Foto

Det är en stor fördel att erbjuda foto inhouse. Efterfrågan är stor och att se över sin bildbank är något alla borde göra. Ni kommer ha stor nytta av det både på er webbplats, i nyhetsbrev och på sociala medier. Vi kan idag erbjuda många olika typer av fototjänster, här är några exempel.

  • Miljöbilder
  • Miljöbilder kontor
  • Personalfoto
  • Drönarfoto
  • Studiofoto
  • Produktfoto, ministudio

Video och rörligt

Video har under de senaste två åren varit det mest eftertraktade mediet att producera. Ny teknik har gjort produktionen mer kostnadseffektiv även om en bra idé och ett bra genomförande kräver planering och duktiga fotografer. Vi på Tankbar producerar mycket video åt våra kunder. Det kan även handla om rörliga animationer och instruktionsfilmer. Foto och film med drönare är också något som efterfrågas väldigt mycket just nu och resultatet brukar bli suveränt.

Illustration

Illustrationer och ikongrafik kan förstärka både webbplatser, appar, video och presentationer. Våra duktiga grafiker och Art Directors tar gärna fram skräddarsytt innehåll för just ditt projekt. Det kan vara allt från en liten förklarande eller förstärkande ikon till en övergripande anslag i en speciell teknik.

Kommunikativt kan illustrationer ta ditt budskap till en ny nivå. Intrycket blir mer levande och tilltalande, där kombinationen av en genomarbetad layout och en slagkraftig text kan göra hela skillnaden. Om ditt budskap är komplext eller extra avancerat så kan en informativ och pedagogisk grafik göra innehållet mer begripligt för mottagaren.

Som vi nämnt i avsnittet Video och rörligt så kan även illustrationerna få liv genom att vi animerar dem.