Nå fler kunder

Digital Marknadsföring

Behoven är olika och därför kan vi hjälpa dig på flera sätt. Vill du komma igång eller förbättra den digitala marknadsföring du har idag? Vi på Tankbar har stort kunnande och tillgång till flera av de bästa analysverktygen.

Mätbart och smart

Digital marknadsföring har många fördelar jämfört med traditionell marknadsföring. En av de största är att resultatet går att mäta. Alla kort behöver inte satsas på en gång, det går att testa sig fram för att se vad som fungerar bäst. Det är också kostnadseffektivt. Du kan rikta dig mot exakt rätt målgrupp. Det möjliggör interaktivitet och snabb spridning. Budskapet syns i hela världen 24/7. På Tankbar kan vi hjälpa dig med sökmotoroptimering, sökordsmarknadsföring, sociala medier och re-marketing. Vi har även hjälpt många av våra kunder med deras nyhetsbrev.

Annonsera i sociala medier
Sociala medier

Var där dina kunder är

Sociala medier växer för varje år och idag föredrar många att kommunicera med företag den vägen. På Tankbar har vi stor kunskap inom ämnet och hjälper våra kunder med deras sociala medier genom att ta fram strategier som beskriver hur ofta, var och vad de ska kommunicera.

Önskar du som kund sedan hjälp med innehållet, planering och marknadsföring finns vi till hands. Algoritmerna ändras ofta och nyheterna i sociala medier avlöser varandra, vilket kräver att vi ständigt håller oss uppdaterade. Hjälper vi er med era sociala medier kommer ni att bli underrättade varje gång något nytt påverkar ert sätt att kommunicera.

SEM

Google Ads

Googles plattformar och marknadsplatser ökar och Google Ads spelar en central roll oavsett om det är via Google Shopping, Remarketing, Söknätverket, Youtube eller Display du når dina kunder.

Kom igång med Google Ads