Ge era kunder svaren

Google Adwords

AdWords har bytt namn till Google Ads, men viktigast är det stora inflytande på din sajt och din försäljning som annonserna kan ha. Googles plattformar och marknadsplatser ökar och AdWords / Ads spelar en central roll oavsett om det är via Google Shopping, Remarketing, Söknätverket, Youtube eller Display du når dina kunder.

Tankbar är Google Partner

Det går att mäta en framgångsrik kampanj på olika sätt. Men för att få långvariga resultat och hög avkastning, oavsett om du mäter framgång genom ROI eller ROAS, så lägger vi på Tankbar stort fokus på följande fyra saker.

 

Skapa långvariga resultat med Tankbar

Några av våra uppdragsgivare inom sökmotor- och sökordsoptimering


Click Through Rate

Fokus på CTR

Genom bra copy, relevant sökordsmatchning och användning av negativa sökord så bygger vi en hög CTR (Click Through Rate) för dina respektive kampanjer. Relevans For The Win!

Landningssidor

Relevant målmiljö

Givetvis hänger det mesta ihop. Med bra relevans i första steget vill vi bygga bra relevans i nästa. En tydlig landningssida för din annons ger en låg bounce rate och som belöning får du en bra Quality Score i AdWords. Samtidigt förbättras även din SEO.

Spårning och analys

Händelsespårning och förbättringar

För oss är händelsespårning, mål och mätpunkter superviktiga. Att bara titta på en konvertering från A till B säger egentligen väldigt lite. Genom Google Tag Manager skapar vi händelsespårning på din webbplats och kan hitta fler mönster för analys och förbättringar.

Rapporter och uppföljning

Förbättringar baserat på erfarenhet

Att ta emot ett uppdrag, göra en insats och sedan bara sitta och relaxa är givetvis ganska enkelt i den här digitala annonsvärlden. Vi vill inte arbeta så. Vi vill jobba med uppföljning och genomgångar så att du förstår vad som sker när vi jobbar och utvecklar din digitala närvaro.

Googles färgrika symbol

Okej, så hur kommer vi igång?

I majoriteten av alla uppdrag så startar vi från noll när vi tar oss an ett AdWords-uppdrag. I vissa fall går vi in och tar över en förvaltning, en förvaltning som misskötts eller avslutats på grund av andra omständigheter. Oavsett scenario så rekommenderar både vi och Google att bygga upp ett nytt konto för att undvika dålig historik.

Google-konto

Detta gör vi först

Om ditt företag saknar ett Google-konto så skapas ett av oss. Vi rekommenderar ett generiskt kontonamn, foretag.ab@gmail.com. Det Google-kontot blir även ägare till det nya AdWords-kontot. Ni har full äganderätt till kontot.

Du ansvarar själv för betalsätt och Google debiterar ditt kort direkt. Inga mellanhänder. Vi kan hjälper dig att lägga in VISA/Mastercard/Amex.

Startfas

Dags att sätta igång

Beroende på storlek på webbplats och ambitionsnivå varierar antalet timmar som behövs för uppstartsfasen. Vi vet däremot att det behövs minst en dags jobb för att komma på banan.

Vi debiterar precis så mycket tid vi lägger ner. Inga dolda kostnader eller fasta arvoden.

Uppstart

Bockas av vid start

 • Keyword research och sökordsgrupper
 • Sätta upp och strukturera ett nytt konto
 • Skapande av kampanjer och kampanjinställningar
 • Annonsgrupper och annonstexter
 • Annonstillägg
 • Mobila anpassningar
 • Omvandlingsspårning i Google Analytics

Optimering

Att-göra när vi optimerar

 • Löpande förvaltning och optimering av kampanjer
 • Optimering av bud
 • Vidareutveckling och justering av annonstexter
 • Analys av sökord, negativa sökord etc
 • Strukturering av era annonsgrupper och kampanjer
 • Framtagning av månatliga rapporter med AdWords/Analytics-data
 • Genomgång månadsvis eller kvartalsvis med rekommendationer där vi analyserar aktuella målsidor och ger förslag på optimering och call to action för bättre konvertering

Förvaltning

Tidsffektivt handhavande

Efter de tre första, mer optimeringsintensiva månaderna, så brukar nu mindre tid behöva läggas för att kampanjerna ska leverera. I många fall räcker det att vi lägger totalt 2 timmar per månad på ditt konto. Vi jobbar vidare med alla punkter som i månad 1-3 men i mindre utsträckning.

Efter de första 6 månaderna så gör vi en avstämning, tittar på hur mycket tid som gått åt och hittar tillsammans en lämplig nivå framåt som passar era ambitioner.

Vill ni komma igång med Google AdWords? Kontakta oss idag.