Hosting

Drift & support

När din webbplats är klar och ska rullas ut så dyker ofta frågan upp – vilket webbhotell ska detta driftas på och hur gör vi med hostingen? Lugn bara, vi på Tankbar har tänkt på allt. Hos oss finns färdiga paket där du inte behöver tänka på något.

Drift, förvaltning och support

Vi erbjuder ett förvaltningsupplägg där vi ser till att sköta om din WordPress- eller WooCommerce-sajt. Vi kallar det för Service- och supportavtal. Har du behov av egen hosting eller en VPS så ordnar vi med det också. Tankbar tillhandahåller utöver drift på egna servrar även uppsättning och konfiguration av servrar på Digital Ocean, Azure och Amazon S3. Sedan 2017 är vi även partner till norska Servebolt.

Starka samarbetspartners skapar framgång

SSL Certifikat

Från och med juli 2018 markerar Google Chrome sajter utan SSL-certifikat som “Inte säker”. En webbplats utan SSL-certifikat förlorar i trovärdighet och tappar besökare. Med ett SSL-certifikat säkerställs att känslig information som skickas över internet krypteras mellan användare och server.

Aktivering och hantering av SSL-certifikat via Letsencrypt ingår i alla våra avtal. Vi aktiverar https på din webbplats kostnadsfritt om du saknar det idag. Önskar man något annat certifikat eller ett mer avancerat EV certifikat så hjälper vi till att köpa och aktivera det.

Säkerhet

Nackdelen med att använda världens största publiceringssystem är att säkerhetshålen upptäcks av hackare om man inte är försiktig. Vi arbetar för att aktivera tvåfaktorsautentisering (2FA) på alla våra WordPress-installationer. På så sätt tar man bort 99,9% av alla möjligheter att hacka sig in på WP admin. Läs mer om 2FA

Statistik & analys

Vi kontrollerar att statistiken rapporteras korrekt i Google Analytics. Vi sätter upp Googles nya statistikrapporter i Google Data Studio som sedan delas med dig via en publik eller en privat länk. Läs gärna mer om hur vi arbetar med Google Analytics och händelsespårning.

Support / Timbank

Olika verksamheter kräver olika mycket support och uppdateringar på sin sajt. Vi tycker om att jobba nära våra kunder för att konstant vidareutveckla, analysera, komma med idéer och förbättra. Vi har därför tagit fram ett par olika nivåer och paket av våra Service- och supportavtal så att du som kund kan välja det som passar dig bäst. När du köper till en timbank får du ett reducerat timpris.

Service- och supportavtal

För att kunna hålla en hög nivå i våra leveranser rekommenderar vi alla våra kunder ett service- och supportavtal. Vi håller plattformen, plugins och licenser uppdaterade samt hanterar SSL-certfikat och backuper.

Större behov? Kör en egen server

För dig som kör e-handel eller driver en större webbplats som kräver mer serverprestanda så rekommenderar vi en egen VPS. Idag är det väldigt kostnadseffektivt att hosta en egen server i molnet och vi hjälper dig med hela setupen.