Full-stack

Webbutveckling

Webbutveckling är kärnan i allt vi gör. Det är grunden som hela fasaden vilar på. Webbutveckling kan innefatta allt från webbplatser, intranät, bokningssystem till affärssystem och e-handelsplatser. Vi har även många års erfarenhet av integrationer och API:er.

En föränderlig värld

Webbutveckling, programmering, kodning – kalla det vad du vill. Att jobba med utveckling idag är spännande och utmanande på samma gång. Våra utvecklare är ständigt på tå för att lära sig morgondagens tekniker. Med seniora systemutvecklare och nyexaminerade full-stackutvecklare behärskar vi nästan alla kodspråk och programmeringssätt. Vi på Tankbar har aldrig tackat nej till en utmaning. För oss är allt möjligt, det tar bara olika lång tid.

Givetvis är slutprodukten viktig och processen dit ska kännetecknas av högsta möjliga kvalitet. Men utan kärlek till koden, blir slutresultatet inte det bästa. För oss är webbutveckling och programmering en passion. Vi tror att det är något du som uppdragsgivare kommer att märka och uppleva som positivt.

Vad behöver du hjälp med?