Mobile first

Mobilt/Appar

Att bygga webbplatser för mobilen är något vi gör varje dag. Och ibland behövs det Appar och lösningar utöver det vanliga. Vi hjälper dig att värdera för- och nackdelar med en Appsatsning och att se till affärsnyttan. Vad vinner du och din kund på Appen?

Apputveckling

Anledningen till att vi nämner affärsnytta är för att satsa digitalt nästan blivit synonymt med att man ska ha en egen App. Åtminstone var det så för några år sedan. Idag finns det olika vägar att gå och vi berättar gärna mer om det. Däremot är det viktigt att ha i åtanke att vårt sätt att konsumera information och handla varor och tjänster, har förändrats radikalt under de senaste 4-5 åren.

Våra surfvanor

Idag använder över 80% av Sveriges befolkning internet i mobilen varje dag. I Ålderskategorin 12-35 år är användandet nästintill 100%. Det gör att vi hamnar i ett läge med både utmaningar och stora möjligheter. Mobile first är ett uttjatat begrepp tycker vi, men vi tror att 2019 kommer innebära väldigt mycket mobilt. Oavsett om det är en native app vi bygger, en webbapp eller en väldigt funktionell och optimerad webbplats för den så kommer detaljerna i den mobila upplevelsen vara avgörande för köplust, avslut och konvertering.

Native eller webbapp - vi ger dig råd

Några kunder där vi byggt Appar eller mobila tjänster