Webbtävlingen 24 Hour Sörmland

Tankbar har anmält ett lag till webbtävlingen och eventet 24 Hour Sörmland. Team Tankbar består av Kalle Johansson, Peter Hedin, Magnus Lindeberg och Philip Saltskog.

Idén håller vi just nu på att utforma, men det handlar om en webbtjänst som ska hjälpa till att påverka ditt humör.

Saxat från http://www.24hoursormland.se/

Här kommer nu sju snabba frågor till Philip Saltskog:

1. Vad är bra med ett event som 24 hour Sörmland?
– Främst tycker jag det är bra för unga talanger och blivande entreprenörer att få chansen att visa vad de går för. Eventet är mediabevakat och kan säkert ge en hel del uppmärksamhet och pr. För egen del, om vi ställer upp, ser vi det som en utmaning att faktiskt förverkliga en idé på 24 timmar. En kul teambuilding-aktivitet helt enkelt.

2. Du är en av dem som kom på info-/inspirationsmöte på Munktell  Science Park i onsdags – vad var ditt syfte med att gå på mötet?

– Jag var nyfiken på att höra mer om eventet samt att det alltid är kul att träffa andra människor som också brinner för webben. Det var ett bra möte och roligt att höra Anders Kyhlsteds föredrag om entreprenörskap och Booli.se

3. Vilka webbprojekt eller webbsajter som du varit inblandad i, har du varit stoltast över?
– Oj, det har blivit ett antal sajter och webbprojekt genom åren då Tankbar varit med sedan 1996. Men för att nämna några roliga projekt måste jag säga: Nintendos sajter och deras communitys, e-handelssajterna för Expert i Sverige och Norge, Biltemas webbplatser, Svenska Mötens webbplats samt interna system och applikationer … Det är relativt stora projekt och produktioner, men ibland är det minst lika kul med lite mindre produktioner som till exempel sajter för artister. Jag kommer ihåg när Alcazar kom till oss och satt i vårt konferensrum och försökte hinna med att svara på alla frågor som kom in på chatten. Det var ett grymt drag och det kändes som vår internetlina sviktade!

4. Nämn tre webbtjänster som du gillar att använda dig av.
– google.se, twitter.com, blocket.se

5. Beskriv dig själv med tre ord.
– Lyhörd, säljande, morgontrött.

6. Vilken tid på dygnet är du mest produktiv?
– Inte för tidigt på morgonen:-)

7. Vilket är ditt bästa råd till andra som ska delta i 24 hour Sörmland?
Jag tror att de som har bäst chans att lyckas har en riktigt enkel idé som faktiskt är realistisk att genomföra på 24-timmar. Sedan tror jag det är viktigt att komma dit utvilad, så man faktiskt orkar köra på i 24-timmar. Sova kan man göra en annan dag.:-)